[OpenSIPS-Users] Error opening OpenSIPS's FIFO /tmp/opensips_fifo

Flavio Goncalves flavio at asteriskguide.com
Wed Feb 15 00:46:31 CET 2012

Hi Jerry,

Check if the daemon is up using:

ps -ef |grep opensips.

If were not up, check the syslog file

tail /var/log/messages

Sometimes one start opensips, the screen shows the ip/names, but the daemon
is not starting for some reason.

Flavio E. Goncalves
CEO - SipPulse

On Tue, Feb 14, 2012 at 1:15 PM, Jerry Richards
<jerry.richards at teotech.com>wrote:

> Hello,
> I'm getting this error(s), but did not find a solution that works from the
> Email archives on the subject.  I'm using CentOS 5.7 and openSIPS 1.7.1.
> ERROR: Error opening OpenSIPS's FIFO /tmp/opensips_fifo
> ERROR: Make sure you have the line 'modparam("mi_fifo", "fifo_name",
> "/tmp/opensips_fifo")' in your config
> ERROR: and also have loaded the mi_fifo module.
> I verified these lines are in my opensips.cfg file:
> modparam("mi_fifo", "fifo_name", "/tmp/opensips_fifo") modparam("mi_fifo",
> "fifo_mode", 0666)
> I verified this line in my opensipsctlrc file:
> OSIPS_FIFO="/tmp/opensips_fifo"
> I also verified there is no /tmp/opensips_fifo file or folder.  Can
> someone help?
> Thanks,
> Jerry
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users at lists.opensips.org
> http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opensips.org/pipermail/users/attachments/20120214/b42acfb7/attachment.htm>

More information about the Users mailing list