[OpenSIPS-Users] TLS Error

Wang Wilson wyhc at hotmail.com
Sun May 22 15:07:49 UTC 2022


Hello,
I am sending this to follow the issue that was reported on Sep 17 13:13:06 EST 2020.

My problem is that I get the same error message, but the path to /etc/opensips/tls/user/user-cert.pem is correct and it is not symlink file.

I just start to explore the TLS method for us to support SIP service. What could be the reason for this´╝č

Thanks in advance.

Regards
Wilson
------------------------------------------------------------------------------------------
INFO:core:mod_init: initializing TCP-plain protocol
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: INFO:tls_mgm:mod_init: initializing TLS management
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: INFO:tls_mgm:mod_init: disabling compression due ZLIB problems
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: INFO:tls_mgm:init_tls_dom: Processing TLS domain 'default'
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: NOTICE:tls_mgm:init_tls_dom: No EC curve defined
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: INFO:tls_mgm:get_ssl_ctx_verify_mode: client verification activated. Client certificates are NOT mandatory.
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: NOTICE:tls_mgm:init_tls_dom: no CA dir for tls 'default' defined, using default '/etc/pki/CA/'
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: NOTICE:tls_mgm:init_tls_dom: no crl for tls, using none
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: ERROR:tls_mgm:tls_print_errstack: TLS errstack: error:140AB18E:SSL routines:SSL_CTX_use_certificate:ca md too weak
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: ERROR:tls_mgm:load_certificate: unable to load certificate file '/etc/opensips/tls/user/user-cert.pem'
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: ERROR:tls_mgm:init_tls_domains: Failed to init TLS domain 'default'
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: ERROR:core:init_mod: failed to initialize module tls_mgm
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: ERROR:core:main: error while initializing modules
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: INFO:core:cleanup: cleanup
May 22 22:32:45 wilson-VirtualBox /usr/local/opensips/sbin/opensips[7437]: NOTICE:core:main: Exiting....


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opensips.org/pipermail/users/attachments/20220522/09fe69dc/attachment.html>


More information about the Users mailing list