[Users] Unable to dial with openser and UAs (Softphone)

Tsitsi mediatsitsi-ser at yahoo.fr
Wed Apr 11 17:32:03 CEST 2007

Thanks, it's a hope, 
should I use DNS record with domain name  instead  of  IP address?
Maybe client wrong  I  run  on  the  same PC 2 softphone  

SipWise Support <support at sipwise.com> a écrit : Hi,

Works absolutely fine here with X-Lite. Maybe your client settings are 

In SIP Accounts -> Properties -> Account, for a user 
"foo1000 at mydomain.com" with password "foo", I have these settings:

Display Name: Just Test
User name: foo1000
Password: foo
Authorization user name: foo1000
Domain: mydomain.com
Register with domain and receive incoming calls: checked
Send outbound via: target domain


Tsitsi wrote:
> Hi Andreas,
> Thank for your reply.
> Yes, this is a sipwise config. 
> Openser :
>  I use Debian Sarge
> apt repository : deb http://www.openser.org/debian sarge main
> Mysql  4.1
> I have set up all tables building with openser_mysql
> Softphone:
>  Windows XP and X-lite 3.0 build 34025 
>  Regards,
>  Tsitsi
> ------------------------------------------------------------------------
> Découvrez une nouvelle façon d'obtenir des réponses à toutes vos 
> questions ! Profitez des connaissances, des opinions et des expériences 
> des internautes sur Yahoo! Questions/Réponses 
> .

 Découvrez le blog Yahoo! Mail et ses derniers billets.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.kamailio.org/pipermail/users/attachments/20070411/18707bd8/attachment.htm 

More information about the Users mailing list